واردات کالا (شرایط + مراحل)

واردات کالا (شرایط + مراحل)

یکی از فعالیت های اقتصادی مهم واردات کالا از کشورهای مختلف است از گذشته های دور برای تامین نیازهای جامعه در میان جوامع مختلف رایج بوده است. تولید بعضی کالاها به علت نبود امکانات کافی یا تنوع موقعیت جغرافیایی کشورها، نمیتواند انجام گیرد بنابراین برای تولید این دسته از کالاهای خاص باید هزینه های زیادی مصرف شود، به خاطرهمین علت دولت ها تلاش میکنند تا شرایط مناسب برای انجام واردات کالا، را فراهم کنند و نیازهای جامعه خود را تامین کنند. واردات کالا یک امر مهم و حیاتی در تامین نیازهای یک جامعه است؛ به گونه ای که اگر توجه کافی به این فعالیت مهم اقتصادی نشود ممکن است دولت ها در آینده ای نزدیک با مشکلات بزرگی روبه رو شوند، پس می توان گفت که توجه به واردات کالا در پیشرفت و توسعه یک کشور امری مهم و حیاتی است؛ که تاجران از این طریق میتوانند سود زیادی ببرند.


دسته بندی : واردات کالا (شرایط + مراحل) 1401/09/09

باید بدانید که تعیین تعرفه واردات کالا در محاسبات گمرکی کالاهای وارداتی خیلی مهم است و از این رو به آن ارزش گمرکی کالا نیز گفته می شود؛ ولی به طورت کلی ،تعرفه واردات کالا به این دلیل اهیت زیادی دارد که تعیین این تعرفه باعث میشود تا از هزینه های ترخیص کالا از گمرک کاهش یابد و بنابراین لازم و ضروری است که تاجران قبل از اینکه واردات کالا را انجام دهند به تعیین تعرفه واردات کالا توجه کنند و این فرآیند محاسباتی را با دقت انجام دهند.

ادامه مطلب »

دسته بندی : واردات کالا (شرایط + مراحل) 1401/09/09

برای افزایش و رونق اقتصادی و پیشرفت جامعه صادرات و واردات کالا از اهمیت ویژه ای بر خوردار است. بنابراین برای اینکه مایحتاج و کمبودهای جامعه تامین شود بایستی به طور دائمی عملیات واردات و صادرات انجام گیرد.

ادامه مطلب »

دسته بندی : واردات کالا (شرایط + مراحل) 1401/09/09

هنگامی که کالای ما بصورتEXW خریداری شود،هزینه حمل از مبدا تا محل بارگیری،به عهده خریدار می باشد و اگر این توافق بصورت FOB باشد،فروشنده پرداخت کننده هزینه بارگیری از درب کارخانه تا بندر،می باشد.

ادامه مطلب »

دسته بندی : واردات کالا (شرایط + مراحل) 1401/05/26

روش های واردات کالا

ادامه مطلب »

دسته بندی : واردات کالا (شرایط + مراحل) 1401/09/09

یکی از مهمترین و پر رواج ترین نوع مالیات در ایران، مالیات بر واردات کالا است که همه ی کشورهای دنیا برای تامین کالاهایی که احتیاج دارند و توانایی تولید آنها را در داخل کشور ندارند بنابراین ،این نیاز را از راه واردات به کشور برطرف میکنند. ولی برای انجام این کار، کشور از آنها هزینه ای با نام مالیات دریافت می کند، که این مالیات را برای بودجه ی کشور مصرف میکنند.

ادامه مطلب »

مراحل واردات کالا

یکی از فعالیت های اقتصادی مهم واردات کالا از کشورهای مختلف است از گذشته های دور برای تامین نیازهای جامعه در میان جوامع مختلف رایج بوده است.

تولید بعضی کالاها به علت نبود امکانات کافی یا تنوع موقعیت جغرافیایی کشورها، نمیتواند انجام گیرد بنابراین برای تولید این دسته از کالاهای خاص باید هزینه های زیادی مصرف شود، به خاطرهمین علت دولت ها تلاش میکنند تا شرایط مناسب برای انجام واردات کالا، را فراهم کنند و نیازهای جامعه خود را تامین کنند.

واردات کالا یک امر مهم و حیاتی در تامین نیازهای یک جامعه است؛ به گونه ای که اگر توجه کافی به این فعالیت مهم اقتصادی نشود ممکن است دولت ها در آینده ای نزدیک با مشکلات بزرگی روبه رو شوند، پس می توان گفت که توجه به واردات کالا در پیشرفت و توسعه یک کشور امری مهم و حیاتی است؛ که تاجران از این طریق میتوانند سود زیادی ببرند.

برای انجام واردات و صادرات در هر کشوری شرایط و قوانینی نوشته شده است که باید بر اساس آن ها واردات کالا صورت پذیرد.یعنی بتاجران باید این قوانین را بشناسند و آگاهی کافی از آنها داشته و همچنین از مراحل واردات کالا و انجام آنها مطلع باشند تا بتوانند تجارت های بین المللی انجام دهند و بنابراین در تامین نیازهای جامعه به دولت کمک کنند.

حالا بر طبق گفته های بالا به صراحت میتوان دریافت که که واردات کالا یک تجارت بین المللی در جهان می باشد که در هر کشوری توسط بازرگانان داخلی قابل انجام است.

که این تجارت بین المللی سودهای بزرگی را میتواند برای تاجرین و بازرگانان فعال در این زمینه داشته باشد؛ بنابراین برای انجام این فعالیت مهم همواره لازم است که با چگونگی مراحل واردات کالا و قوانین خاص این کار آشنا باشید. در این مقاله به بررسی مراحل و شرایط واردات کالا خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

برای اینکه در زمینه تجارت جهانی بتوان کاری انجام داد باید از قوانین و مقررات و مراحل واردات کالا در ایران اطلاع و آشنایی کافی داشته باشید و پس بهتر است قبل از اینکه دست به عمل بزنیم، شرایط را برای تجارت وارداتی خود آماده کنیم.

اگر میخواهید از خارج از مرزهای کشور خرید کنید و آن را به ایران وارد کرده و با سود بیشتر بفروش برسانید ، باید از تمامی مراحل و شرایط واردات اطلاع کسب کنید تا بتوانید از خطراتی که در مسیر کار شما بوجود می آید در امان بمانید و به سلامت واردات خود را انجام دهید.

در این مقاله میخواهیم به شرح کامل مراحل مختلف واردات کالا به ایران بپردازیم و از شما دعوت می‌کنیم تا پایان با ما همراه باشید.


واردات کالا چیست؟

به کالاهایی و محصولاتی که در کشور یا کشورهایی تولید یا فراهم می شود و از طریق تجارت به کشور دیگری وارد می شود، واردات کالا گفته می شود.

به علت اینکه بعضی کالا ها در کشور ها به دلایلی مثل هزینه های زیاد تولید نمیشود ناچار باید برای رفع نیاز کشور از راه واردات کالا انجام میشود.

شرکت تجارت هنر کاسپین از جمله شرکت های معتبر در زمینه واردات کالا میباشد که با داشتن تکنسین های مجرب به شما در این زمینه کمک میکند .

اگر بخواهیم بدانیم ورادات چیست و آن را تعریف کنیم این چنین میتوان گفت که به وارد کردن کالا و خدمات از یک کشور به کشور دیگر واردات می گویند. با انجام واردات در کشوری ، افراد آن میتواند از کالاها و خدمات تولید شده در کشور دیگر بهره مند شود.

واردات ممکن است گاهی وسیع و گاهی کم باشد به این صورت که نمی توان گفت تنها محدوده خاصی را شامل می شود. به طوری که حتی هنگامی که یک فرد خارجی وارد ایران شود و با خود یک کالا به عنوان سوغاتی بیاورد، واردات انجام شده است. واردات کالا از کشور های دیگر تاثیر خوب و زیادی بر برای اقتصاد یک کشور دارد.

هر چه در کشوری تولیدات بیشتر باشد باعث میشود که آن کالا ها را به کشور های دیگر بفروشد و باعث میشود تا اقتصاد سالم‌تری داشته باشد . زیرا هرچه صادرات بیشتر باشد، تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا می کند. واردات باعث می شود کشور به اقتصاد کشور دیگری وابستگی پیدا کند و برای تامین نیازهای خود نیازمند قدرت‌ های خارجی باشد. اما ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که خارجی‌ها چگونه کالا وارد می کنند؟ در ادامه مراحل واردات کالا را بیان خواهیم کرد..

همانطور که گفته شد واردات کالا یک نیاز اساسی و مهم در تامین نیازهای جوامع مختلف است؛ تلاش دولت ها این است که با تدوین قوانین و مقررات خاص برای واردات کالا شرایط مناسب برای انجام این فرآیند اقتصادی را برای تجار و بازرگانان خود درست کنند تا همه ی مراحل واردات کالا به شکل کاملا اصولی و مطابق با قوانین بین المللی انجام گیرد.

بنابراین باید گفت که وظیفه ی هر واردکننده کالا این است که به جز شناخت چگونگی مراحل واردات کالا، با قوانین و مقررات خاص این فرآیند نیز آشنا باشد و همواره اطلاعات خود را در این زمینه بیشتر و به روز تر کند. شناخت قوانین و مقررات واردات کالا باعث می شود که تاجران، تمامی فعالیت های خود را در این زمینه برطبق قوانین داخلی و خارجی انجام دهند و به این ترتیب از ایجاد هر اشتباهی جلوگیری میشود.

شرکت تجارت هنر کاسپین به صورت تخصصی واردات کالا را انجام میدهد. و با صدور مجوز که کاری سخت برای واردات است مزیت شرکت ما نسبت به دیگر شرکت ها داشتن توانایی بالا در گرفتن مجوز و واردات آن به کشور میباشد.

دو نوع محصول یا کالای وارداتی داریم نوع اول محصولات وارداتی هستند که، کالاهای وارداتی مجاز به ایران را شامل میشوند که برای صدور یا ورود آنها لازم است که قوانین رعایت شود ولی مجوز لازم ندارد.

اما نوع دیگر از محصولات وارداتی به ایران، کالاهای مشروط هستند که صدور و ورود آنها با کسب مجوز ممکن است. این نوع از کالا مانند گندم و یا فیلم‌هایی است که شرط ورود آنها داشتن مجوز است.و نوع دیگر از محصولات، مانند مشروبات الکلی ،کالاهای ممنوع هستند که صدور و ورود آنها طبق شرع اسلام، به اعتبار خرید و فروش آنها و به موجب قانون ممنوع است.

هنگام واردات کالال در کشور باید توجه زیادی به این داشت که محصولات وارداتی، شامل کالاهای غیراستاندارد نشوند. زیرا امکان دارد به دلیل قیمت ارزانتر و کمتر کالاهایی وارد شوند که کیفیت خوبی نداشته و یا بر طبق استاندارد لازم نباشد.

برای وارد کردن کالاهای صنعتی لازم و خوب است که از داشتن خدمات پس از فروش محصول اطمینان داشت. در این زمینه باید علت قیمت پایین برای کالاهای وارداتی بررسی کرد و دلیل آن را دانست و خریدمحصولات مورد نیاز خود را از نمایندگان و تولید کنندگان معتبر که توسط تولید کنندگان اصلی معرفی می‌شوند انجام داد.

این را به خاطر داشته باشید که کالایی اجازه ورود به کشور را دارد که موررد تایید گمرک باشد. واردات به کشور شامل مراحل مختلفی است که باید آن مراحل طی شود . طی کردن درست و کامل مراحل واردات کالا امری ضروری است که حتما باید به آن توجه ویژه داشته باشید.

یکی از مهمترین مراحل واردات که بیشتر مورد توجه است ،اطلاع از فروشنده و یا تولید کننده محصول مورد نظر شما در خارج می باشد. چرا که باید اطلاعاتی کامل از محصول قبل از خرید کسب نمایید.

شرکت واردات بایدبه طور کامل از قوانین و مقررات صادرات و واردات آگاهی داشته باشند. اولین گام در انجام دادن واردات این است که تاجران باید از نیاز بازار مطلع باشند تا بدانند چه کالایی در بازار لازم است و یا اینکه نبود چه کالایی در بازار احساس می‌شود تا که اگر این کالا به بازار تزریق شود تا برای شرکت واردات سود آور باشد.

بعد از این کار کالای مورد نظر را وارد کشور می کنند و یا اینکه شرکت های تولید کننده چه کالایی را به شرکت واردات سفارش می دهند که بنا به سفارشات خاص این شرکت ها کالا های در خواستی آنان را از کشورهای خارجی وارد می کنند.


انواع واردات کالا

شرکت های واردکننده لازم است تا شناخت کافی به قوانین و مقرارات واردات کشور داشته باشند،و در این زمینه مسلط باشند تا بتوانند اقدامات لازم برای واردات کالا را انجام دهند.اصلیترین نیاز تجارت به دست آوردن اطلاع از قوانین است.

که این قوانین و مقررات باید با نیازهای روز و با توجه به اتفاقات مختلف به روز رسانی شود. واردکننده کالا هم باید تا حدودی به مقررات کلی و اساسی و هم نسبت به تغییرات در قوانین تسلط کافی داشته باشد. تسلط به قوانین واردات کالا به ایران در حوزه تخصصی شرکت های خدمات بازرگانی است.

وارد کننده کالا لازم است تا با بسیاری از امور از قبیل تجارت، بانکداری بین الملل، حمل و نقل بین المللی، ترخیص کالا ، امور گمرکی و نحوه تخصیص ارز و … آشنا بوده و شناخت کافی داشته باشد.

معمولا تجارت پنج نوع مراحل واردات کالا را شامل میشود که در زیر آنها را بررسی میکنیم .

ورود قطعی کالا روش گمرکی است که مطابق آن کالاهای وارداتی برای اینکه در داخل محدوده گمرکی مورد استفاده قرار گیرند باید هزینه های را برای انجام خدمات گمرکی بپردازند که با انجام کلیه این اقدامات ،کالاها ترخیص می‌شوند. بنابراین در ورود قطعی بعد از این که کالا با انجام تشریفات قطعی از گمرک ترخیص شد، اگر قوانین صادرات و واردات کالا تغییر کرد ،در هر صورت چه به سود صاحب کالا یا به زیان او باشد، در مورد کالای ترخیص شده اعمال نخواهد شد.و تغییری صورت نمیگیرد.

ورود موقت کالا

روش دیگر گمرک برای ترخیص کالا در واردات ،ورود موقت کالا است که بر اساس آن بعضی از کالاها بدون پرداخت گمرکی و به دلیل نیاز مشخصی موقتا وارد کشور میشود و بعد از آنکه آن نیاز تامین شد از کشور خارج می‌شوند. مانند کالاهایی که برای شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی وارد می‌شوند و ...

کالاهای مرجوعی

کالاهای مرجوعی کالاهایی هستند که وارد کشور می‌شوند و به دلایلی به خارج از کشور برگشت داده میشوند. البته می توان کالاهای مرجوعی را جز کالاهای موقت و غیر قطعی نیز طبقه بندی کرد.

ترانزیت خارجی کالا

در ترانزیت خارجی کالا برای عبور از خاک کشور از یک نقطه مرزی وارد شده و طبق مقصد مورد نظر از نقطه مرزی دیگر خارج می‌شود. این نوع کالا از نوع واردات و صادرات قطعی نمی‌باشد.

ترانزیت داخلی

روش دیگر گمرکی برای ترخیص کالا ترانزیت داخلی است که در این فرآیند کالای گمرک نشده از گمرک خانه مجاز به گمرک خانه دیگری فرستاده می‌شود.


شرکت واردات کالا

شرکت تجارت هنر کاسپین بعنوان ترخیص کار و شرکت رسمی گمرک يكی از معتبرترین و به نام ترین سازمان ها در مجموعه های خدماتی در حوزه ترخیص کالا از گمركات كشور می باشد كه توانسته است با فعاليت های مطمئن در واردات و کارهای ترخیص كالا و مشاوره بازرگانی به عنوان یکی از معتبرترين شركت هاي تجاري و صنعتي شناخته شود .

اين سازمان از ابتدای فعالیت خود در مراحل واردات کالا، تا پایان آن سعی میکند تا بهترين خدمات را به مشتريان ارائه دهد و با داشتن کارکنان ، مجرب و تحصيلكرده تلاش میکند تا خدمات بازرگانی و گمركی مورد نياز شما را به بهترین شکل یاری رساند.

عمده خدمات بازرگانی شرکت تجارت هنر کاسپین عبارتند از: ترخیص کالا از کلیه گمرکات کشور ، گرفتن ثبت سفارش یک روزه، ترخیص تمامی کالا های مجاز وارداتی، اخذ مجوزها و معافیت ها از همه ی سازمان ها و ارگانها، پیگیری در گمرک بوسیله کارشناسان با تجربه ، خدمات کارت بازرگانی این شرکت جهت ترخیص کالا، گشایش اعتبارات اسنادی و حواله بانکی بصورت مبادله ای در کوتاه ترین زمان ،طرف قرارداد با شرکت های حمل و نقل معتبر و ارسال کالا به سراسر کشور، تعیین تعرفه و ارزش کالا بصورت کارشناسی در کوتاه ترین زمان.

اهداف شرکت ترخیص کار: امانتداری و رعایت محرمانه بودن امور تجاری بازرگانان، حفظ امنیت اقتصادی و مالی وارد کنندگان و تجار محترم ، صداقت، سرعت و دقت در عملیات اجرایی ، تعیین ارزش و قیمت ترخیص طبق تعرفه های گمرکی، ارائه به موقع اطلاعات به صاحب کالا، تحویل و ترخیص کالا در حداقل زمان ممکن، استفاده از روش های جدید ارتباطات الکترونیکی برای سریع شدن انتقال اطلاعات.

مراحل واردات کالا به شرح زیر است:

  • مرحله اول. کارت بازرگانی، مقدمه ی واردات و صادرات
  • مرحله دوم. انتخاب و رسیدگی کالای وارداتی و فروشندگان آن
  • مرحله سوم. درخواست پیش فاکتور یا پروفرما
  • مرحله چهارم. حسابرسی دقیق هزینه های واردات کالا
  • مرحله پنجم. انجام ثبت سفارش در وزارت بازرگانی و گرفتن مجوزهای لازم
  • مرحله ششم. عقد قرارداد با شرکتهای باربری، بیمه و بازرسی
  • مرحله هفتم. دریافت و بررسی اسناد حمل
  • مرحله هشتم. ورود کالا به گمرک و تکمیل اظهارنامه واردات
  • مرحله نهم. دریافت برگه ی سبز گمرک
  • مرحله دهم. ترخیص کالا و اتمام فرآیند واردات

تمامی این مراحل باید بر طبق قوانین و مقررات وضع شده در کشورها صورت بگیرد تا بتوان واردات کالا را انجام داد .در ادامه به تفسیر بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت.


قوانین واردات کالا

بر اساس گفته های بالا نتیجه گرفتیم که واردات کالا یک نیاز اساسی برای تامین نیازهای جوامع مختلف است؛ بهگونه ای که دولت ها تلاش میکنند تا با تدوین قوانین و مقررات خاص در این زمینه، شرایط مناسب برای انجام این فرآیند اقتصادی را برای بازرگانان خود بوجود آورند تا تمامی مراحل واردات کالا به صورت کاملا اصولی و بر طبق قوانین بین المللی انجام شود.

بنابراین وظیفه ی هر واردکننده کالا این است که آگاهی کامل از شناخت چگونگی مراحل واردات کالا، همچنین قوانین و مقررات حاکم بر این فرآیند نیز داشته باشد و همواره اطلاعات خود را در این زمینه به روز کند.

پس داشتن شناخت قوانین و مقررات واردات کالا باعث می شود که بازرگانان و تجار تمامی فعالیت های خود را در این زمینه مطابق با قوانین داخلی و خارجی انجام دهند و با این روش از ایجاد هرگونه تخلف و مشکلی جلوگیری کنند. شرکت تجارت هنر کاسپین از سازمان هایی هست که تمامی فعالیت های گفته شده را بر طبق قوانین انجام میدهدتا مراحل واردات کالا بی هیچ نقصی انجام شود.

برای اینکه با قوانین اصلی و ضروری واردات کالا، آشنا شوید به چند مورد از قوانین اصلی و آیین نامه های اجرایی در این زمینه اشاره کرده ایم. موارد زیر قوانین اصلی و مهم در حوزه صادرات و واردات کالا می باشند که هر واردکننده کالا وظیفه دارد اطلاعات کامل، جامع و به روزی در مورد این قوانین و آیین نامه ها را به دست آورد:

  • قانون مقررات صادرات و واردات: از اصلی‌ترین قوانین پایه‌ ای در حوزه های مختلف تجارت است و در سال 1372 بوسیله مجلس شورای اسلامی تصویب شده است. این قانون در 24 ماده مختلف نوشته شده که به بیان کلیات و خط قرمزهای مربوط به حوزه های تجاری پرداخته است.
  • آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات: این آیین‌نامه در ادامه ی قانون مقررات صادرات و واردات توسط هیئت وزیران به تصویب رسیده است. این آیین‌نامه در 46 ماده تنظیم شده و نکات اجرایی مختلفی را در زمینه واردات کالا تفسیر میکند.
  • قانون و آیین‌نامه امور گمرکی: این قانون بوسیله مجلس شورای اسلامی تصویب شده است و حاوی نکاتی در زمینه ترخیص کالا و فرایندهای گمرکی می باشد. با مطالعه این آیین‌نامه تاجران با قوانین واردات کالا بیشتر آشنا خواهند شد.
  • کتاب مقررات صادرات و واردت: این کتاب نکات اجرایی زیادی را در خصوص واردات کالاهای مختلف و تعرفه ‌های مرتبط با آن ها بیان می کند وعلاوه بر این نکته مهم در خصوص این کتاب این است که که کتاب مذکور هر ساله بروزرسانی میشود و نکات جدید در آن ذکر میشود که توسط سازمان توسعه تجارت منتشر می‌شود.
  • بخشنامه‌های اجرایی: بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی جزء مهم‌ترین قوانین واردات کالا به شمار می روند و مطالعه ی آن ها شما را با جزئی‌ترین و به روزترین مقررات این حوزه آشنا می‌کند. برای اطلاع از این بخشنامه ‌ها لازم است که به طور مرتب و روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به تجارت و واردات کالاهای مختلف را بررسی کنید.

در پایان باید بدانید که با شناخت این مراحل و قوانین و مقررات مربوط به واردات کالا می توانید به راحتی اقدام به واردات هرگونه کالا کنید و تجارت خود را وسعت دهید؛ اما باید توجه داشته باشید که انجام این مراحل تنها به زبان راحت است و هنگام عمل کار دشوار و پیچیده ای پیش رو دارید؛

پس این سوال حتما برای شما به وجود می آید که بهترین راه برای انجام مراحل واردات کالا چیست؟

جوابی که برای این سوال میتوان داد این است که برای انجام دادن هرچه بهتر عملیات مربوط به واردات کالا بهتر است تا از متخصصین با تجربه در این زمینه بهره مند شوید،یعنی از کسانی کمک بگیرید که علاوه بر شناخت قوانین و مراحل انجام واردات کالا ،با قوانین و مقرراتی بین المللی نیز آشنا بوده و تجربه ی کافی در این زمینه را داشته باشند.

شرکت تجارت هنر کاسپین با داشتن سوابق کار زیاد در زمینه های مختلف فعالیت های تجاری بین المللی نه تنها می تواند در زمینه انجام مراحل واردات کالا به شما کمک کند،بلکه شما با سپردن امور تجاری خود در زمینه های گوناگون تجارت های بین المللی، می توانید بدون مشکل تجارت خود را انجام دهید و با بهره مندی از مشاورین این شرکت، تجارت خود را در حوزه بین الملل وسعت دهید.



برای اطلاعات بیشتر در زمینه واردات کالا از کشور های دیگر روی لینک زیر کلیک نمائید.

واردات کالا از کشور ها

هم چنین برای مطالب مرتبط دیگر در زمینه واردات کالا هم میتوانید لینک زیر را کلیک کنید.

مطالب مرتبط با واردات کالا


 

مراحل واردات کالا

 مراحل واردات کالا بصورت خیلی خلاصه

اگر قصد دارید واردات کالا انجام دهید و تبدیل به  یک واردکننده شوید، باید تمامی موارد در خصوص واردات را بدانید. گام های واردات کالا را به شرح زیر است.

گام اول در واردات کالا، این است که تحقیق کنید و بدانید که بازار داخل چه نیازمندی هایی را دارد تا بتوانید فروش خوبی از کالای وارد شده داشته باشید .علاوه بر این  بررسی رقیبان ، بررسی قیمت تمام شده و کیفیت قابل قبول محصول نهایی جهت ارائه به بازاراز امور ضروری است. همچنین لازم به ذکر است که باید بررسی کنید که فرآیند واردات کالا برای شما سودآور است یا خیر. پس از آن باید اطلاع کافی از سازمان مقررات واردات و صادرات به دست آورید که ورود کالای انتخابی به کشور مورد نظر شما آزاد باشد.

گام بعدی واردات کالا، گرفتن کارت بازرگانی و بوجود آوردن پایه‌های تجاری مورد نیاز برای انجام مراحل بعدی در سامانه جامع تجارت ایران است.

گام بعدی، کشوری است که  جهت خرید و تامین کالا انتخاب میکنید. زیرا لازم است مسافت کشور مبدا و روش حمل و نقل کالا تا ایران را در نظر بگیرید و توجه کنید.

 پس از مطمئن شدن از این امور باید پیش فاکتور از تامین کننده‌ها درخواست کنید که این مرحله از مهترین مراحل میباشد. گرفتن پیش فاکتور به این دلیل مهم است که تمامی اطلاعات مربوط به کالای وارداتی از جمله وزن، تعداد، نوع ارز، مشخصات فروشنده و خریدار، روش معامله، انتقال وجه، مسئولیت‌ها و ریسک‌ها در آن تدوین میشود و به طور کل تمامی اطلاعات برای معامله و واردات کالا لازم وضروری است.

در گام بعدی باید برای ثبت سفارش در سامانه اقدام کنید. پس از وارد کردن اطلاعات در این سامانه و گرفتن مجوز از سازمان‌های مربوطه، مجوز ورود کالای مورد نظر صادر میشود. بازرسی کالا به خاطر اطمینان از تعداد و سلامت کالا، قبل از واریز هزینه برای فروشنده انجام می‌شود.

پس از انجام این مراحل و واریز پول به حساب فروشنده، مطابق با  مذاکرات، محصول توسط فروشنده بسته بندی، بارگیری و ارسال می شود.لازم به ذکر است که بهترین کار بیمه کردن  کالای خود میباشد، تا در صورت به وجود آمدن هر نوع آسیب، بیمه خسارت محموله پرداخت میشود. توجه داشته باشید که کالا، بایدقبل از بارگیری از مبدا، بیمه شود.

مهم‌ترین نکات برای شروع واردات کالا

اولین نکته مهم برای شروع واردات کالا مستند سازی عملیات وارداتی است. انجام عملیات برای آن مهم است که مطمئن شوید همه ی  افراد سازمان در رسیدن به نتایج سهیم هستند. همچنین اطلاع افراد سازمان از طرح راهبردی و علاقه‌مندی و همکاری آن‌ها با طرح نیز یکی از نکات قابل بررسی در این حوزه است.

مهمترین پرسش‌هایی که در مرحله مستندسازی طرح میشود عبارتند از:

  • آیا کالای وارداتی میتوانند نیاز بازارهای داخلی را رفع کنند؟
  • آیا مجبور به تولید محصول جدید برای بازار خارجی هستیم یا اینکه با تغییراتی در محصول داخلی ،کالا را برای فروش در خارج از کشور آماده کنیم؟
  • کدام یک از ویژگی‌های خاص محصول باید اصلاح شوند؟
  • میزان اهمیت تفاوت‌های فرهنگی و زبانی به چه اندازه است؟

مشکلات واردات کالا

واردات کالا هم مثل  دیگر حوزه‌های تجارت بین الملل به تخصص کافی نیازمند است و مشکلات واردات کالا همیشه برای بازرگانان وجود داشته و یکی از دغدغه های فکری آنها محسوب میشود که برای جلوگیری و یا حل مشکلات، داشتن اطلاعات کافی و به روز بازرگانان ضروری و مهم است.

وجود تحریم‌های ناعادلانه باعث به وجود آمدن مشکلاتی در زمینه فرآیند واردات کالا در کشور شده است. بعضی از این مشکلات عبارتند از: زیاد بودن ارزش، کسر تخلیه، تفاوت تعرفه، انبارداری، زمان بر بودن گرفتن مجوز ورود یا ثبت سفارش، گرفتن مجوزهای واردات کالا و ترخیص است.

همچنین با توجه به پروسه واردات و قوانین گمرکی و کشوری و ارتباطات بین المللی، معمولا واردات کالا به کشور با مشکلاتی روبرو است.با وجود تمامی این مشکلات شرکت واردات کالا آگاهی کافی در این زمینه را دارد و میتواند به شما کمک کند . شرکت تجارت هنر کاسپین از شرکت های واردات کالا ی معتبر است و این اطمینان را به شما میدهد که کالا های خود را با نداشتن مشکل وارد کنید.

هزینه‌های واردات کالا

در فرآیند واردات کالا ،وارد کننده لازم است برای واردات کالا هزینه هایی را پرداخت کند. هزینه‌هایی که وارد کننده باید بپردازد عبارت است از:

  • تحقیقات در بازارهای بین الملل
  • بسته بندی و برچسب زنی محصولات
  • بیمه محصولات
  • هزینه­‌های  اعتبارسنجی
  • هزینه خرید کالای وارداتی
  • هزینه بیمه‌نامه
  • مالیات واردات
  • حقوق و عوارض گمرکی
  • هزینه حق توقف کانتینر
  • هزینه وزارت راه
  • هزینه حمل و نقل (بین المللی و داخلی)
  • هزینه‌های انبار (یا استفاده از انبارهای کرایه‌­ای)

 

 

 


در مقالات بعدی آموزش فرایند واردات کالا و نحوه این فرآیند به طور کامل و اختصاصی بررسی خواهد شد .پس با ما همراه باشید.